Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Mali Džo” na repertoaru bioskopa Vilin Grad

Anđela Janjić 25.2.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin grad u periodu od 27. februara do 4. marta naći će se četiri nova filmska ostvarenja: Mali Džo, Tajna izgubljenog kraljevstva, K’o šef i Napred.

Foto: www.rogerebert.com

Naučno-fantastična drama Mali Džo rediteljke Džesike Hausner predstavlja priču o samohranoj majci Alis koja je posvećena uzgajanju biljaka u korporaciji koja se bavi razvojem novih vrsta. U njoj se uzgaja poseban cvet koji ima terapeutsko dejstvo. Ako se drži na idealnoj temperaturi, adekvatno prehranjuje i ako se sa njim redovno razgovara, cvet osobu koja ga poseduje čini srećnom. Junakinja odnosi jedan ovakav cvet kući kao poklon svom sinu, tinejdžeru Džou. Cvet nazivaju Mali Džo. Međutim, Alis ubrzo počinje da sumnja da cvet nije toliko bezopasan. Uloge tumače Emili Bekam, Ben Višou, Keri Foks i drugi.

Tajna izgubljenog kraljevstva je priča koja prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu inteligentnih životinja koje umeju da govore, ali žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, junak kreće na opasno putovanje u potrazi za mitskim kraljevstvom svoje vrste, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Glasove su pozajmili Slobodan Boda Ninković, Hadži Nenad MaričićJelena GavrilovićDragan Vujić Vujke i drugi.

100487.wide.00.KEY.jpg

Film Tajna izgubljenog kraljevstva; Foto: www.nzonscreen.com

K’o šef je komedija reditelja Miguela Arteta. Film prati životnu priču najboljih prijateljica Mije i Mel. One uživaju u životu vodeći kozmetičku kompaniju. Nakon što upadnu u finansijske probleme, dobijaju ponudu od maga kozmetiče industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovodi u pitanje njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Uloge tumače Rouz BernTifani HadišSelma Hajek i drugi. 

Animiranu avanturu Napred režirao je Den Skanlon. Priča se fokusira na život dva brata vilenjaka, tinejdžera. Oni se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoju magija. Glasove za ovo filmsko ostvarenje pozajmili su Tom Holand, Kris Prat, Oktavija Spenser i drugi.

Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

film,kultura,vilin grad,repertoar,bioskop,mali džo,Napred,k'o šef,tajna izgubljenog kraljevsta,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.