Magična priča „Napred” u Cineplexx-u

Sonja Stefanović 2020.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 27. februara do 4. marta naći će se tri nova naslova: Ko šef, Zov divljine i Napred.

Foto: www.imdb.com

Ko šef je komedija reditelja Migela Arteta. Film prati životnu priču najboljih prijateljica Mije i Mel. One uživaju u životu vodeći kozmetičku kompaniju. Nakon što upadnu u finansijske probleme, dobijaju ponudu od maga kozmetiče industrije Kler Lune. Ta ponuda dovodi u pitanje njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Uloge tumače Rouz Bern, Tifani Hadiš, Selma Hajek i drugi.

Zov divljine je avanturistička drama nastala u produkciji studija 20th Century Fox. Priča prati psa po imenu Bak, čiji se idilični život okreće naopačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u Aljasku, gde postaje deo ekipe pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima. Glavna uloga pripala je Harisonu Fordu, a režiju potpisuje Kris Sanders.

Animiranu avanturu Napred režirao je Den Skanlon. Priča se fokusira na život dva brata vilenjaka, tinejdžera. Oni se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija. Glasove za ovo filmsko ostvarenje pozajmili su Tom Holand, Kris Prat, Oktavija Spenser i drugi.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara.

Ključne reči: kultura , film , repertoar , bioskop , cineplexx nis , zov divljine , Napred , ko šef , drama , avantura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.