Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Nastavak franšize „Dečak” u Vilinom Gradu

Emilija Kostić 10.3.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 12. do 18. marta naći će se tri nova filmska naslova: Hotel Beograd, Brams: Dečak 2 i Bladšot. 

Foto: imdb.com

Film ruskog reditelja Konstantina Satskija Hotel Beograd prati priču Pavla, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd. Pavle je poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće. U ulogama se nalaze Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović i drugi.

Nastavak franšize DečakBrams: Dečak 2 je priča o mladoj porodici koja se useljava u vilu Helšr na zabačenom imanju, nesvesna njene prošlosti. Njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka koga naziva Brams. Brams je sablasni lutak u kome stanuje zlo i u čijem se domu mora igrati po njegovim pravilima. Režiju potpisuje Vilijam Brent Bel, a uloge tumače Kejti Holms, Ovejn Jouman, Ralf Ajneson i drugi.

bAy2ZtqBUT4kNTPNOHXJQ9t04Ug

Scena iz filma Hotel Beograd, Foto: themoviedb.org

Film Bladšot prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kog je korporacija za proizvodnju oružja Rising Spirit Technologies, uz pomoć posebne nanotehnologije, uspela da vrati iz mrtvih. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači je i poseduje mogućnost samoizlečenja. Nove sposobnosti, međutim, imaju svoju cenu. Likove igraju Vin Dizel, Eiza Gonzalez, Sem Hjuan i drugi, dok režiju potpisuje Dejv Vilson

Cena karte za 2D projekcije je 290 dinara, dok je cena za 3D projekcije 430 dinara.

kultura,bioskop vilin grad,repertoar,hotel beograd,brams: dečak 2,bladšot,filmovi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.