Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Pinokio” u bioskopu Vilin Grad

Emilija Kostić 23.9.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 24. do 30. septembra naćiće se dva nova naslova Pinokio i Trolovi: Svetska turneja.

Foto: theartsdesk.com

Film Pinkoio reditelja Matea Garona odvija se u carstvu koje je istovremeno realno i fantastično, u ruralnoj, bezvremenoj Italiji koja obiluje zemljom, morem i seoskim okruženjem. Kao i svako dete, Pinokio je radoznao, a o svetu u kom živi uči iz svojih pokušaja i grešaka. Posedujući urođenu dečiju hrabrost, Pinokio postoje ono što je i trebalo da bude – pravi dečak. Likove tumače Frederiko Lelapi, Roberto Benigini i drugi.

Nastavak animiranog muzičkog filma Trolovi: Svetska turneja odvodi Maku I Zakerala u avanturu izvan granica poznatog. Otkrivaju da su oni samo jedno od šest plemena koje žive na različitim teritorijama posvećenih jednom muzičkom pravcu: fanku, roku, pop roku, tehno, kantri i klasičnoj muzici i tada njihov život postaje daleko veći i mnogo bučniji. Sinhronizaciju likova radili su Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša i drugi.

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Filmski dan biće organizovan 29. septembra, kada se karte mogu nabaviti po sniženoj ceni od 230 dinara za 2D projekciju i 280 dinara za 3D projekciju.

kultura,bioskop vilin grad,repertoar bioskopa,Trolovi: Svetska turneja,Pinokio,filmski dan,premijera,vilin grad,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.