Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Pradstava „Kazabalkan” u Narodnom pozorištu

Emilija Kostić 14.10.2020. Komentari

Predstava „Kazabalkan” Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović” iz Zaječara biće odigrana 14. oktobra u Velikoj sali Narodnog pozorišta. Početak je zakazan za 20 časova. 

Foto: Narodno pozorište Timočke Krajine „Zoran Radmilović”

Po rečima organizatora, predstava nudi sećanje na ono što je narod prošao devedesetih godina prošlog veka, ali se ne obračunava sa određenim ljudima, pojavama i narodima već prikazuje besmisao događaja iz kojeg su ljudi izašli trajno oštećeni. Međutim, ljubav kao najveća pokretačka snaga prevazilazi najveće životne probleme. Likove igraju Miloš Đuričić, Vujadin Milošević, Miloš Tanasković, Predrag Grbić, Nataša Petrović, Viktorija Arsić, Ivana Bartunjek i Hana Milošević.

Karte se mogu nabaviti na blagajni Narodnog pozorišta po ceni od 500 dinara, kao i po ceni sa popusto od 300 dinara za studente, đake i penzionere. Ulaz na predstavu je moguć samo uz korišćenje zaštitnih maski.

kultura,narodno pozoriste nis,Narodno pozorište Zoran Radmilović,Miloš Đuričić,Vujadin Milošević,Miloš Tanasković,Predrag Grbić,Nataša Petrović,Viktorija Arsić,Ivana Bartunjek,Hana Milošević,Predstava Kazabalkan,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.