Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Kućni patuljci: Operacija kolačići” u Vilinom Gradu

Emilija Kostić 22.10.2020. Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad u periodu od 22. do 28. oktobra naći će se filmovi „Prevodioci” i „Kućni patuljci: Operacija kolačići”.

Foto: www.falter.at

Film Prevodioci prati devetoro ljudi angažovanih za prevođenje omiljenog nastavka, poslednjeg u nizu veoma popularne trilogije. Oni bivaju zatvoreni u jednom luksuznom bunkeru, a kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na internetu, posao iz snova postaje noćna mora. Lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je to. Film je režirao Regis Roinsard, a u glavnim ulogama nalaze se Olga Kirilenko, Lambert Vilson, Rikardo Skamarčo i drugi.

Radnja filma Kućni patuljci: Operacija kolačići vrti se oko čuvenih marljivih patuljaka iz Kelna koji su se skrivali pod zemljom otkako ih je pre 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Živahna devojčica među njima više nije mogla da podnese takav život, došla je na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok ostali patuljci prave haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. 

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad.

kultura,bioskop,vilin grad,film,Prevodioci,Kućni patuljci: Operacija kolačići,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.