Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Film koji demantuje sve mere ljubavi

Marija Božić 25.10.2020. Komentari

„After 2: Posle sudara” je nastavak velike i ne tako uspešne ljubavi dvoje mladih, koja ne zna za granice svojih ludosti. Film je snimljen po istoimenom romanu Ane Tod, a reditelj Rodžer Kambl je fantastično preneo koliko daleko treba ići zbog ljubavi na filmsko platno.

Foto: decider.com

Naime, film prati  dva tinejdžera,Tesu (Džozefin Langford) Hardina (Hiro Fajns), koji jako malo znaju o ljubavi, a daju joj se nesebično. Nakon njihovog poslednjeg raskida burne veze, Tesa, znajući da može sve da izgubi, bori se protiv svakog kodeksa ljubavi na ovom svetu i obavlja poziv koji ih je ponovo spojio. Hardin, za kog kažu da živi od izazova, ne ostaje nedorečen i pristaje na sve ovozemaljske ludosti sa svojom suđenom. Oni idu kroz zid ne razmišljajući o tome kakvi će biti nakon prolaska kroz njega i šta će izgubiti, a šta dobiti u svemu tome.

Pojedine scene filma govore da ne postoji mera za ljubav. Ono što se ističe i njihovu vezu stavlja na test jeste pojavljivanje potpunog neznanca, koji počinje da se bori za Tesu. Na gledaocima je da procene da li su pokušaji neznanca uspešni ili ne, kao i to koliko je sva ta sutuacija poljuljala Hardinovo samopouzdanje. After 2: Posle sudara nesumnjivo potresa stavove publike o ljubavi i njihovim ljubavnim potezima.

kultura,film,preporuka nedelje,After 2: Posle sudara,romansa,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.