Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Sećanja iz Italije” na platnu bioskopa Vilin Grad

Emilija Kostić 6.1.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 7. do 13. januara naćiće se filmovi „Sećanja iz Italije” i „Jakari i veličanstveno pero”.

Foto: www.rogerebert.com

Sećanja iz Italije je italijanska drama reditelja Džejmsa D'arsijaBoemski umetnik putuje iz Londona u Italiju kako bi prodao kuću koju je nasledio od pokojne supruge. Društvo mu pravi otuđeni sin, a putovanje će biti idealno vreme da porade na svom porodičnom odnosu. U glavnim ulogama nalaze se Lijam Nison, Valerija Bilelo, Mikel Ričardson i Lindsi Dankan.

Jakari i veličanstveno pero je animirani film rađen po francusko-belgijskom stripuJakari, najmlađi pripadnik Sijuksi, indijanskog naroda, sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu − da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuksi dečaka i ponija koji trči poput vetra.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad

kultura,bioskop vilin grad,repertoar bioskopa,Sećanja iz Italije,Jakari i veličanstveno pero,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.