Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Strelac” na repertoaru bioskopa „Cineplexx”

Emilija Kostić 20.1.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 21. do 27. januara naći će se dva filma: „Dublerka” i „Strelac”. Uz film „Dublerka” 21. januara zakazano je i veče posvećeno ženama.

Foto: www.cineplexx.rs

Film Dublerka govori o ne tako aktuelnoj glumici Kendi, koja je uhvaćena zbog utaje poreza. Tada angažuje svoju bivšu dublerku Paulu da ide na rehabilitaciju umesto nje. Kendi shvata da može koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života, ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet i preuzima Kendin život. Režiju potpisuje Džejmi Babit, a u glavnoj ulozi nalazi se Dru Barimor. Uz ovaj film priređen je događaj namenjen ženama. Sve posetiteljke koje poseduju Cineplexx bonus karticu dobiće dodatnih hiljadu bodova, a deset posetiteljki biće u mogućnosti da osvoji poklon paket.

Radnja filma Strelac smeštena je duž granice između SAD-a i Meksika u Arizoni, gde Džim Henson, rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena. Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka, a banka samo što nije zaplenila njegovo ogromno imanje. Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje - majke i njenog malog sina, koji očajnički beže od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Džim postaje nevoljni branilac malog dečaka Migela. Dvojac je sada u bekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Džima i Migela ustupiće mesto razumevanju i saosećanju, sa Džimom koji prihvata ulogu Migelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno. Režiju ovog filma radio je Robert Lorenc, a u glavnim ulogama nalaze se Ketrin Vink, Lijam Nison i Huan Pablo Raba

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop cineplexx,Strelac,Dublerka,žensko veče,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.