Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije

Jelena Živadinović 24.12.2017. Komentari

Tradicionalni Novogodišnji koncert Srpske omladinske filharmonije Naissus, na kom će nastupiti pet tenora i četiri soprana, biće održan 10. januara u hali Čair. Početak je u 20 časova.

www.facebook.com

Na koncertu će, na čelu sa dirigentom maestrom Zoranom Andrićem, nastupiti tenori: Marko Fruzoni, Pablo Karaman, Alesandro Fantoni, Federiko Lepre, Pablo Kamesele i soprani: Neivi Martinez, Rafaela Batistini, Olena Talko i Nataša Rašić. Filharmoniju Naissus čini oko 60 mladih, starosti od 16 do 29 godina, koji su učenici Niže, Srednje i Visoke muzičke škole, kao i svršeni studenti. Omladinska filharmonija osnovana je oktobra 2010. godine na inicijativu maestra Zorana Andrića. Nastupali su širom Srbije, u Austriji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj i Bugarskoj i do sada su imali preko 20 celovečernjih koncerata.

Cena karte za tribinu je 800 dinara, za parter na tribinama 1000, a za centralni parter 1200 dinara. Za studente uz indeks i penzionere uz penzioni ček karte za tribine koštaju 500 dinara. Mogu se nabaviti na pultu u tržnom centru Forum i u knjižari Nušić u Voždovoj ulici.

filharmonija naissus,koncert,hala cair,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.