Nove avanture ove zime u Cineplexx-u

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Bioskop Cineplexx pripremio je novi repertoar za period od 28. decembra do 3. januara. Osim filma Veličanstveni šoumen, u bioskop stižu još tri nova naslova, a to su Džumandži: Dobrodošli u džunglu 2D i 3D, Traži se matori i Koko, koji će biti prikazan pretpremijerno.

www.exclaim.ca

Smeo i originalan mjuzikl Veličanstveni šoumen govori o vizionarima koji su se uzdigli ni iz čega kako bi stvorili očaravajući spektakl, koji je postao svetska senzacija – cirkus. Glavnu ulogu tumači Hju Džekman. Džumandži: Dobrodošli u džunglu, koji će biti prikazan u 2D i 3D projekciji, opisuje četvoro srednjoškolaca koji, nakon što otkriju staru video-igru za koju nikad nisu čuli, bivaju uvučeni u zabavan svet džungle u kome mogu da postanu avatari po svom izboru.

Zanimljiva komedija Traži se matori prati priču dva brata blizanca koji odlaze u potragu za svojim ocem nakon što saznaju da ih je majka lagala o njemu. Film koji će pretpremijerno i sinhronizovano biti prikazan je Koko, uzbudljiva avantura o Migelu koji sanja da postane uspešan muzičar, uprkos njegovoj porodici koja to ne odobrava. Međutim, u očajnim pokušajima da dokaže svoj talenat, on će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih, usled niza misterioznih događaja.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 320 dinara, dok je za prikazivanje u 3D projekciji 440 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: novi repertoar , filmovi , bioskop cineplexx , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.