Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Veliki povratnici” u bioskopu „Cine Grand”

Marija Božić 5.5.2021. Komentari

U periodu od 6. do 12. maja u bioskopu „Cine Grand” na repertoaru će biti dva nova naslova: „Veliki povratnici” i „Oni koji mi žele smrt”.

Foto: darrens-world-of-entertainment.blogspot.com

Film Veliki povratnici je krimi komedija u kome glavne uloge igraju Robert de Niro, Tomi Li Džouns i Morgan Friman. Producent Maks Barber duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživljava krah. Maks pokušava da producira novi film ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od akrobacija, a potom uzeo novac od osiguranja. Režiser filma je Džordž Galo.

Film Oni koji mi žele smrt čiji je režiser Tejlor Šeridan, sa Anđelinom Džoli, Džonom Berntalom i Nikolasom Houltom u glavnim ulogama, govori o maloletnom dečaku koji je svedok brutalnog ubistva svog oca u blizini nacionalne šume. Ubice koji su odgovorne za zločin kom je on svedočio, progone ga, kako bi ga ućutkali i ubijaju svakog ko im se u potrazi za njim nađe na putu. Jedina šansa za preživljavanje mu je veteranka vatrogasac koja se još oporavlja od gubitka tri života, koja nije uspela da spasi od požara.

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Cine Grand po ceni od 350 dinara za 2D projekciju i 470 dinаra za 3D projekciju radnim danima i po ceni od 400 dinara za 2D projekciju i 520 dinara za 3D projekciju tokom vikenda i praznika.

kultura,repertoar bioskopa,Bioskop Cine Grand,Veliki povratnici,Oni koji mi žele smrt,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.