Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Oni koji mi žele smrt” na platnu bioskopa „Vilin Grad”

Ksenija Dimitrijević 6.5.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” od 6. do 12. maja naći će se dva nova naslova: „Veliki povratnici” i „Oni koji mi žele smrt”.

Foto: www.cinemablend.com

Veliki povratnici je akcija u režiji Džordža Galoa. Film je zasnivan na priči o producentu Maks Barberu koji duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu kada njegov najnoviji film doživi fijasko. Maks je vodio kockarski život i kao takav producira novi film, ne bi li ubio glavnog glumca Djuka Montanu i uzeo novac od osiguranja. Uloge tumače Robert de Niro, Morgan Friman, Tomi Li Džuns i Zak Braf.

Oni koji mi žele smrt prati maloletnog dečaka koji svedoči brutalnom ubistvu svoga oca. Progonjen je od strane ubica koji su odgovorni za zločin i koji ubijaju svakog ko im se nađe na putu u potrazi za njim. Jedini spas mu može biti veteranka vatrogasac, koja u požaru nije spasila tri života i još se oporavlja od toga. Režiser Tejlor Šeridan kao glavne uloge uposlio je Anđelinu Džoli, Nikolasa Houlta, Džona Bertala i Tajler Perija.

Karte su u prodaji na blagajni i sajtu bioskopa Vilin Grad po ceni od 290 dinara radnim danima i 320 dinara vikendom za 2D projekciju, kao i po ceni od 410 dinara radnim danima i 440 dinara vikendom za 3D projekciju.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop vilin grad,Oni koji mi žele smrt,Veliki povratnici,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.