Legenda o Kolovratu premijerno u bioskopu Cineplexx

Tamara Radovanović 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 4. do 10. januara nalaze se četiri nova naslova − animirani film Koko, ruski istorijski film Legenda o Kolovratu, komedija Smanjivanje i akcioni film Velika igra

www.warhead.su

Koko je priča o Migelu, koji sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola Ernesta de la Kruza, iako je muzika decenijama zabranjena u Migelovoj porodici. Režiju ove animirane komedije potpisuje Li Ankrič, a glas glavnom junaku pozajmio je Entoni Gonzales. Radnja filma Legenda o Kolovratu smeštena je u 13. vek i donosi priču o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj 17 neustrašivih ratnika brani svoju zemlju od mongolske horde na čelu sa Batu Kanom. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksej Serebrjakov i Aleksandr Ilin, a film su režirali Džanik Fajzijev i Ivan Šurhovestki.

O tome kako bi izgledao svet kada bi postojala formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara govori film Smanjivanje. Ovu naučno-fantastičnu komediju režirao je Aleksandar Pejn, a glavne uloge tumače Met Dejmon, Hong Čau, kao i Kristof Volc, koji igra Srbina Dušana Mirkovića. Velika igra je istinita priča o poker princezi Moli Blum. Ona je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspešne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna ovim poslom, pokrenula je ilegalnu kockarnicu koju su posećivale filmske zvezde, sportisti i poslovni ljudi. Ulogu Moli tumači Džesika Čejstem, a pridružuju joj se Idris Elba, Kevin Kostner, Majkl Sera i drugi. Film je režirao Aron Sorkin.

Cena karte radnim danima za sve filmove u 2D projekciji je 320 dinara, dok je za 3D projekciju 440 dinara. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , repertoar , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.