Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Paklena vožnja u „Cine Grand-u”

Jovan Živković 10.6.2021. Komentari

Repertoar bioskopa „Cine Grand” od 10. do 16. juna obeležiće premijera devetog nastavka filma „Paklene ulice”. Osim ovog, na repertoaru će se naći i film „Veze”.

Foto: www.oprahdaily.com

Paklene ulice 9 nastavak su franšize koja traje već dve decenije. Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina). Paklene ulice 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. 

Veze je romantična italijanska drama, zasnovana na istoimenom romanu Domenika Staronea koja prati živote supružnika, čiji brak je ugrožen muževljevim neverstvom. Porodična rutina Alda i Vande, kao i njihove dece, biće narušena kada se Aldo zaljubi u Lidiju, zbog koje napušta svoju porodicu. Radnja je smeštena u Napulju, početkom osamdesetih godina prošloga veka. Glavne uloge pripale su Albi Rohrvešer i Luiđiju Lo Kaši. Režiju potpisuje Danijel Luketi.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand.

kultura,bioskop,repertoar,Cine Grand,premijera,paklene ulice,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.