Najmračniji čas u bioskopu Cineplexx

Olivera Smiljković 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 11. do 17. januara nalaze se biografska drama Najmračniji čas, triler Doušnik, kao i norveški film Deda Mraz na zameni.images

www.menslifedc.com

Najmračniji čas je uzbudljiva i inspirativna istorijska drama zasnovana na istinitim događajima, koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva mora da se suoči sa jednom od svojih najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda. Ulogu Vinstona Čerčila tumači Geri Oldman, koji je povodom toga dobio Zlatni globus za najbolju mušku ulogu ove godine.

Zanimljiv politički triler Doušnik baziran je na istinitom događaju i aferi Pentagon Papers, odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Radnja je fokusirana na objavu pentagonskih dokumenata u Vašington Postu, kojima su njegovi novinari otkrili istinu o vijetnamskom ratu. Glavne uloge u ovoj istorijskoj drami tumače Meril Strip i Tom Henks, dok režiju potpisuje slavni Stiven Spilberg.

Božićna bajka sa primesama komedije Deda Mraz na zameni prikazuje priču o novogodišnjoj avanturi gospodina Andersena. Njegova avantura počinje kada se oklizne na ledu i padne niz liticu zajedno sa svim poklonima sudarivši se sa pravim Deda Mrazom. Njih dvojica tada odlučuju da se zamene.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 320 dinara, dok je za prikazivanje u 3D projekciji 440 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: novi repertoar , bioskop cineplexx , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.