Porodični dan u Cineplexx-u uz animirani film Koko

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Porodični dan u bioskopu Cineplexx biće obeležen 13. januara od 12 do 17 časova. Osim brojnih radionica i aktuelnih naslova na repertoaru, mališani će moći da uživaju u novoj sinhronizovanoj animaciji Koko, koja je ujedno i dobitnik prestižne nagrade Zlatni globus.

www.video.disney.com.au

Koko donosi avanturu o Migelu koji, uprkos zabrani muzike u njegovoj porodici, sanja da postane muzičar i nastoji da dokaže svoj talenat. Međutim, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja, ali i otkriti istinu o svojoj porodici. Glasove likovima pozajmljuju Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković i Tijana Dapčević, dok režiju sinhronizacije potpisuje Tea Puharić.

Mališani će uz kupljenu ulaznicu dobiti na poklon časopis Mali Politikin zabavnik, kao i Hajmo, drugari!, a tu su i brojne kreativne radionice inspirisane junacima filma Koko. Istog dana biće prikazani i filmovi Ferdinand i Deda Mraz i kompanija. Ulaznice za ove projekcije su uveliko u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , porodicni dani , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.