Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Neukrotivi Spirit” na repertoaru bioskopa Cineplexx

Emilija Miliev 29.7.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 29. jula do 4. avgusta nalaze se tri nova naslova, kao i dva događaja.

Foto: www.cineplexx.rs

Neukrotivi Spirit je priča o tvrdoglavoj devojčici koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem Neukrotivim Spiritom. Poput svoje majke Milagro Navaro, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kare izazvalo mnogo briga. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i pomogao joj da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. Film je moguće pogledati u sinhronizovanoj verziji, dok glasove junacima pozamjljuju Irina Arsenijević, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković i Ivona Rambosek. Film će takođe biti prikazan u okviru Porodičnog dana, koji se održava 1. avgusta u periodu od 15 do 17 časova.

Avantura u džungli je film inspirisan tematski parkom iz Diznilenda, koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzoričnim zverkama. Kapetanu Frenku Voltu ulazi u život i remeti ga istraživačica Lili Hafton. Glavne uloge u filmu su Emili Blant i Dvejn Džonson koji su upamćeni po svojim ulogama u filmovima za decu.

stari

Film Stari; Foto: www.alamy.com

Film Stari predstavlja život porodice koja provodi odmor na tropskim ostrvima na osamljenoj plaži. Otkrivaju da osamljena plaža na kojoj su nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjšnjiv način stare – smanjujući njihov život na jedan dan. 

Planetarno popularna južnokorejska grupa slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma Blackpink The Movie širom sveta. Obožavaoci u Nišu film će moći da pogledaju u bioskopu Cineplexx 4. avgusta od 19 časova. Svi Blinks-fanovi grupe imaju priliku da uživaju u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu Blackpink-a poput: The room of memories – momenat deljenja pet uspomena od Blackpink debija; Beauty – snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i Exclusive interviews sa porukama za sve obožavaoce.

Ulaznice su u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexxkao i putem onlajn aplikacije CineplexxRS.

kultura,repertoar bioskopa,bioskop cineplexx,Neukrotivi Spirit,Avantura u džungli,Stari,Blackpink the movie,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.