I to je život i Mali vampir u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na novom repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 18. do 24. januara naći će se francuska komedija I to je život, kao i animirani film Mali vampir.

www.avoir-alire.com

I to je život je urnebesna francuska komedija o Maksu, perfekcionisti koji vodi firmu za organizovanje događaja već 30 godina. Međutim, naizgled venčanje iz snova, koje je Maks organizovao, pretvara se u pravu katastrofu, te će ceo događaj biti prikazan kroz oči radnika koji u hodu pokušavaju da reše najluđe probleme.

Animirani film Mali vampir prati Antona, dečaka koji je dobio priliku da upozna pravog malog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu, sa kojima sklapa prijateljstvo. Ali, kako će Anton objasniti sve neobičnosti u vezi sa Rudijem svojim roditeljima koji uporno pokušavaju da upoznaju sinovljevog malog prijatelja? Glasove junacima pozajmljuju Iva Stefanović, Milan Tubić, Vladislava Đorđević, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić, Marko Marković, Dušan Čavić, Isidora Minić, Peđa Damjanović, Tomaš Sarić, Stevan Piale i Jelena Jovičić.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 320 dinara, dok je za 3D projekciju 440 dinara. Dodatne informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: repertoar , bioskop cineplexx , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.