Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Porodični vikend u bioskopu „Cineplexx”

Milena Živanović 10.9.2021. Komentari

„Mali šef: Porodični biznis” biće prikazan u okviru porodičnog vikenda, koji organizuje bioskop „Cineplexx”, 11. i 12. septembra od 12 do 17 časova. 

Foto: www.cineplexx.rs

Sinhronizovani animirani film Mali šef: Porodični biznis je priča o braći koji su se tokom odrastanja udaljili. Tim je oženjen i većinu svog vremena provodi kod kuće, dok je Ted izvršni direktor hedž fonda. Nova mala šefica će ih spojiti i inspirisati novi porodični posao. Tim sa svojom suprugom Kerol, ćerkom Tabitom i bebom Tinom živi u predgrađu. Tabita je najbolja u razredu, previše radi i želi da postane kao Ted. Dr. Ervin Armstrong će ponovo okupiti braću Templeton na veoma neočekivani način i pokazati značaj porodice i šta je stvarno najbitnije u životu.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx ili putem aplikacije CineplexxRS. Uz kupljenu ulaznicu mališani će dobiti poklon poster filma, kao i raspored časova sa motivima glavnog junaka. Kompanija YUMIS je takođe pripremila svoje poklone za desetoro mališana, AMBIENT tapete će obradovati dvoje, a WOODLAND nameštaj će pokloniti dve drvene igračke.

kultura,cineplexx nis,bioskop,Mali šef porodični biznis,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.