Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Ainbo: Dobri duh Amazonije” na velikom platnu bioskopa „Cineplexx”

Milena Živanović 15.9.2021. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” u periodu od 16. do 23. septembra naći će se tri nova naslova: „Toma”, „Ainbo: Dobri duh Amazonije” i „Mnogo mi je stalo”. 

Foto: www.cineplexx.rs

Sinhronizovani fim Ainbo: Dobri duh Amazonije je priča o devojčici koja je od svog rođenja u najdubljoj džungli Amazonije u selu Kolonija, gde je i odrasla. Život joj je tekao normalno do dana kada je saznala da je njena zemlja ugrožena, zbog čega traži pomoć Majke Duha Amazonije, kornjače Motelo Mama. Devojčica odlučno spasava zemlju, sve stanovnike i svoj raj. U sihronizaciji ovog filma su učestvovali Marina Kaucki, Milan Tubić, Milena Moravčević i Milan Antonić.

Film Toma je impresionistički portret Tome Zdravkovića. Priča prikazuje sam početak njegove karijere, vrhunac slave, probleme i ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja mnogih hitova, kao i neka prijateljstva koja su prolazila i zadržala se u njegovom životu. Kroz film biće prikazani još neki umetnici tog vremenaZorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca... Film prati dve linije radnje: lečenje Tome i sam odnos sa doktorom koji kasnije prerasta u neraskidivo prijateljstvo i detinjstvo u Pečenjevcima. Poznanstvo sa Silvanom Armenulić će promeniti njegov život i njegovu karijeru. Glavna uloga Tome Zdravkovića je pripala Milanu Mariću. Značajne uloge pripale su i Tamari Dragičević, Andriji Kuzmanoviću, Petru Benčini, Paulini Manov, Mileni Radulović, Sanji Marković. Muziku za film je radio Željko Joksimović. Publika će imati priliku da pogleda film u okviru Boemske večeri 16. septembra od 20 časova. Posluženje pred projekciju, kao i vaučer kafane Mrak su tu da upotpune čitavu atmosferu. 

Mnogo mi je stalo je priča o uspešnoj starateljki Marli Grejson. Ona manipuliše zakonom i svojim klijentima. Čineći joj se da je nova žrtva časna, upada u problem i mora da iskoristi svaku trunku svog šarma kako bi iz njega izašla i preživela.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx ili putem aplikacije CineplexxRS.

kultura,Cineplexx Niš,repertoar bioskopa,Ainbo: Dobri duh Amazonije,mnogo mi je stalo,toma zdravkovic film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.