Muzičko poetsko veče u Narodnom pozorištu

Aleksa Anđelić 2018.
Komentari

Spoj koncerta i pozorišne predstave Ivana Bosiljčića pod nazivom Par stihova za nas, u organizaciji City marketing centara, biće održan 8. marta u Narodnom pozorištu. Poznati glumac nastupiće sa svojim bendom od 21:30.

www.pinterest.com

Par stihova za nas je kombinacija različitih umetničkih formi uz obradu popularnih pesama od šezdesetih do danas. Hitovi filmske muzike, evergrina, ruskih romansi, savremenog popa, isprepletani stihovima Alekse Šantića, Milana Rakića, Branka Radičevića, Sergeja Jesenjina, Šarla Bodlera. Premijera ovog projekta izvedena je 2009. godine. 

Ivan Bosiljčić je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac. Rođen je u Užicu, a nakon trećeg razreda gimnazije upisuje glumu u klasi prof. Vide Ognjenović u Novom Sadu. Vanredno završava četvrti razred srednje škole i redovno upisuje prvu godinu Akademije umetnosti. Član je ansambla drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Bavi se folklorom, a biviši je recitator. Dobitnik je brojnih filmskih nagrada među kojima je i Sterijina nagrada.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta, u Niškim vestima i kafiću City. Cena ulaznice za prvih pet redova, kao i cena vip ulaznice je 1400 dinara, dok je cena karte od šestog reda 1200 dinara. Ulaznica za balkon prodaje se po ceni od 1000 dinara. Takođe, karte se mogu rezervisati i na broj 063/490-460 svakog radnog dana od 8 do 20 časova.

Ključne reči: muzičko poetsko veče , narodno pozorište , ivan bosiljčić , kultura , glumac ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.