Finale trilogije Lavirint u bioskopu Cineplexx

Marta Minić 2018.
Komentari

Poslednji nastavak trilogije Lavirint pod nazivom Lek smrti biće prikazan 25. januara u bioskopu Cineplexx u okviru Teens night događaja. Početak projekcije zakazan je za 20 časova. Najsrećnije posetioce očekuju zanimljivi pokloni.

www.cdn.empireonline.com

U finalu naučno-fantastične trilogije ledinaše očekuje poslednja i najopasnija misija do sada. Kako bi spasili prijatelje, moraće da se suoče sa moćnom organizacijom WCKD i da provale u Poslednji grad−Lavirint. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u Lavirint. Glumačka ekipa je uglavnom ostala ista i nju čine Dilan O'Brajan, Kaja Skodelario, Tomas Brodi-Sangster, Dekster Darden, Natali Emanuel, Đankarlo Esposito i drugi.

Uz kupljenu ulaznicu posetioce očekuju brojni pokloni, kao što su Global Tel PrePaid SIM kartica sa po 8GB interneta i magazin Hej. Specijalna iznenađenja pripremili su izdavačka kuća Urban reads i Prirodnjački muzej iz Svilajnca, dok će podršku događaju pružiti i Red Bull.

Ulaznice su uveliko u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx kao i na sajtu onlajn.

Ključne reči: teens night , bioskop cineplexx , lavirint ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.