Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Pedeset nijansi: Oslobođeni premijerno u Cineplexx-u

Marija Đorđević 31.1.2018. Komentari

Na novom repertoaru bioskopa Cineplexx od 1. do 7. februara nalaze se tri nova filmska naslova - Cena života, Putnik, Mali veseljak: Brod spasilac, kao i premijera poslednjeg nastavka poznate trilogije Pedeset nijansi: Oslobođeni, koja je zakazana za 7. februar.

mnm.be

Cena života prati šesnaestogodišnjeg Džona Pol Getlija III koji je otet, dok njegova majka pokušava da uveri njegovog dedu milijardera da plati otkupinu. Uloge tumače Čatli Plamer, Majkl Vilijams i Kristofer Plamer. Intezivni i inteligentni akcioni triler Putnik je kombinacija misterije, napetosti i akcije. Radnja počinje kada jednog poslepodneva sigurnu rutinu biznismena prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Majkl, kojeg tumači Lijam Nison, susreće se s ponudom koju ne može da odbije, pa je prisiljen da identifikuje skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre poslednjeg zaustavljanja. Mali Veseljak: Brod spasilac (sinhronizovano) prenosi avanture mladog čamca Elijasa koji je pozvan da radi u Veliku luku. Međutim, biće mu potrebna velika pomoć starih prijatelja nakon što otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike.

Pedeset nijansi: Oslobođeni poslednji je nastavak trilogije Pedeset nijansi koja je prevedena na više od pedeset jezika i samim tim se smatra svetskim bestselerom. Reditelj i ovog nastavka jeste Džejms Foli, dok scenario potpisuje Nail Leonard. Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil, a poštovaoci ove trilogije moći će da uživaju u scenama sa luksuznog medenog meseca, snimljenih u Francuskoj.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projkeciji je 320 dinara, dok je za 3D prikazivanje 440 dinara. Za premijerna prikazivanja važi specijalna cena ulaznice. Sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

repertoar,filmovi,bioskop cineplexx,premijera,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.