Izvuci mene

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Koncert klasičnih minijatura pod nazivom Izvuci mene posvećen klasičnoj muzici, njenom stvaranju i uživanju u njoj, održaće se 22. februara u ambijentu kafića Julijan Đupon. Početak je zakazan za 18 sati.

www.pinterest.com

Cilj događaja je da se pokaže da klasičnu muziku može razumeti svako i da ona ne pripada samo elitnim salama i krugovima. Samim tim, izvođači imaju ulogu ne samo da svojim muziciranjem dopru do srca slušalaca, već i da im se lično obrate i približe delo koje će izvesti. Ono što je posebno zanimljivo jeste to što redosled tačaka nije poznat izvođačima, a papiriće sa redosledima i programom izvlačiće publika. Inače, ovo koncertno okupljanje redovno se održava u Beogradu, a od februara i u Novom Sadu i sada po prvi put u Nišu.

Svi oni koji žeže da učestvuju moraju pre toga da popune prijavu koja treba da sadrži pun naziv kompozicije i kompozitora − minutaže do 5 minuta, kratku biografiju, fotografiju izvođača, opciono tekst (do sto reči) na temu toga zašto je izabrana ta kompozicija i šta je ono što ih inspiriše da je izvedu baš za ovu priliku. Prijave za učešće u programu, sa imenom grada, potrebno je poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Sve dodatne informacije možete dobiti od voditeljke ovog koncertnog okupljanja Anje Mijatović.

Ključne reči: klasična muzika , koncertno okupljanje , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.