Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Život kroz objektiv

Marija Đorđević 19.2.2018. Komentari

Za sve one koji žele da saznaju nešto više o filmskom stvaralaštvu 25. februara će u Oficirskom domu biti organizovano interaktivno predavanje pod nazivom Život kroz objektiv. Početak je u 12 sati.

searchengineland.com

Posetiocima će biti pružena mogućnost da zavire u svet režije i fotografije iz potpuno drugačijeg ugla, da dožive neverovatna iskustva naših mladih umetnika i da nauče kako da kreativno pristupe tumačenju sličnosti filmske dramaturgije i životnih prepreka, kao i o savladavanju istih na filmskom setu i van njega. Takođe, u okviru ovog interaktivnog predavanja posetioci će imati priliku da se upoznaju sa svim izazovima sa kojima se susreću umetnici na putu ka jednom umetničkom ostvarenju, da saznaju da li je i koliko teško stvarati tako nešto u (ne)uslovima na jugu Srbije, naročito u Nišu.

Predavači, Stefan Krasić i Vladan Iličković, govoriće o svojim anegdotama, kao i znanju koje su stekli kroz dugogodišnje iskustvo. Prvi deo predavanja čini diskusija i projekcija dokumentarnog filma Mozaik, a nakon pauze za ručak sledi diskusija o igranim filmovima, posebno o filmu Po suncu hoda.

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno prijaviti se ovde .

filmsko stvaralaštvo,režija,fotografija,predavanje,Oficirski dom,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.