Prvi Comedy night u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Prvi Comedy night događaj u bioskopu Cineplexx biće održan 22. februara, kada će posetioci u okviru specijalnog programa moći da uživaju u stend-ap nastupu, kao i projekciji lude komedije Noćne igre. Početak je zakazan za 20 časova.

trailers.apple.com

Sve ljubitelje dobre komedije najpre će zabaviti kratak stend-ap nastup pre početka filma, u kojem će se predstaviti sjajni Miloš Krivokapić, a nakon toga sledi komedija Noćne igre, koja sadrži tragove misterije. Reditelji Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli, poznati iz filma Godišnji odmor snova, zaslužni su za ovu komediju koja govori o grupi prijatelja kojima jedne večeri počnu da se događaju neverovatne stvari. U pitanju je društvo koje se redovno sastaje kako bi zajedno provelo veče uz druženje i igru. Međutim, njihova dugogodišnja tradicija biće narušena kada jedne večeri posvedoče događaju koji će im promeniti život. Uloge tumače Džejson Bejtman, Rejčel MekAdams, Bili Magusen i Šeron Horgan.

Karte za Comedy night i projekciju filma Noćne igre su već u prodaji, a sve informacije možete naći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: comedy night , noćne igre , bioskop cineplexx ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.