Staljinova smrt i Jezero tajni u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na novom repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 22. do 28. februara nalaze se tri nova filmska naslova: Noćne igre, Staljinova smrt i Jezero tajni.

homemcr.org

Reditelji Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli, koje znamo iz filma Godišnji odmor snova, zaslužni su za fantastičnu komediju Noćne igre o grupi prijatelja kojima jedne večeri počnu da se događaju neverovatne stvari kada svedoče događaju koji će im promeniti život. Glavne uloge tumače Džejson Bejtman, Rejčel Mekadams, Bili Magusen i Šeron Horgan. Novi film Staljinova smrt majstora političke satire Armanda Ianučiija zapravo je ekranizacija francuskog stripa La mort de Staline i fokusira se na političke mahinacije i previranja posle smrti nekadašnjeg sovjetskog lidera Josifa Visarionoviča.

Visokobudžetni akcioni triler Jezero tajni prati američke marince koji pokušavaju da reše davno zaboravljenu tajnu i na dnu jezera otkriju sanduke sa sakrivenim zlatnim polugama. Glumačku ekipu predvodi Oskarom nagrađeni J. K. Simons uz Salivana Stajpltona i Čarlija Bevlija. Scenario potpisuje čuveni francuski režiser i scenarista Lik Beson uz majstora akcionih spektakla Ričarda Venke, dok je za režiju zadužen česti saradnik slavnog Džejmsa Kamerona – Stiven Kval.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 320 dinara, dok je za prikazivanje filmova u 3D projekciji 440 dinara. Ostale informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

Ključne reči: novi repertoar , bioskop cineplexx , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.