Medene igre u bioskopu Cineplexx

Tamara Radovanović 2018.
Komentari

Porodični vikend u bioskopu Cineplexx zakazan je za 3. i 4. mart od 12 do 17 časova. Na programu će biti animirani film Pčelica Maja 2: Medene igre, ali i drugi aktuelni animirani filmovi sinhronizovani na srpski jezik.

www.cineman.ch

Nakon prvog filma, koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak priče o najpoznatijoj pčeli na svetu. Majina košnica je i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa sa važnom porukom za kraljicu. U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Mina Lazarević, Jelena Jovičić, Peđa Damjanović, Nikola Vujović, Vladislava Vaca Đorđević, Dimitrije Stojanović, ali i mnogi drugi. Pčelica Maja se pojavila pre više od sto godina i ubrzo je postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih, i kod dece.

Sve mališane uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis Mali Politikin zabavnik ili Hajmo drugari!, kao i kreativne radionice inspirisane Pčelicom Majom. Karte će biti u prodaji od 28. februara, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: kultura , bioskop cineplexx , pčelica maja , medene igre ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.