Misteriozni film Izdaja stiže u Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 1. do 7. marta naći će se četiri nova filmska naslova, a to su IzdajaLady bird, Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju i Pčelica Maja 2: Medene igre.

grandentertainment.ro

Misteriozni triler Izdaja prati Dominiku Egorovu (Dženifer Lorens), devojku koja važi za najsmrtonosniju rusku zavodnicu. S obzirom na to da se Dominika i njena majka suočavaju sa mračnom i nesigurnom budućnošću, ona biva izmanipulisana da se priključi obuci u takozvanoj Školi za Vrabce, odnosno tajnoj obaveštajnoj službi koja obučava mlade izuzetne ljude da koriste svoje telo i um kao oružje. Međutim, nakon dugog i sadističkog procesa obuke, Dominika postaje najopasniji Vrabac kojeg je program ikad proizveo. Filmom Lady Bird Greta Gervig se predstavlja kao nova, smela rediteljka sa svojim debijem, prikazujući sve dobre i loše strane u turbulentnom odnosu majke i ćerke tinejdžerke. Naime, Kristin Lady Bird MekFirson (Sirša Ronan) je, iako to ne priznaje, poput svoje majke (Lori Metkalf) i brižna žena koja se, radeći kao medicinska sestra, trudi da održi porodicu na okupu nakon što je njen otac (Trejsi Lets) ostao bez posla.

Višestruko nagrađivana crna komedija Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju osvojila je četiri Zlatna globusa i sedam nominacija za Oskara i predstavlja neobičnu priču o ženi koja kreće u pravi mali rat protiv policije, koristeći tri bilborda u Misuriju nakon neuspešne potrage za ubicom njene kćerke. Glavne uloge pripale su glumcima Franses Mekdormand, Semu Rokvelu, Vudiju Harelsonu, i Piteru Dinklidžu. Režiju potpisuje Martin Makdonag. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku, stiže novi nastavak medene priče Pčelica Maja 2: Medene igre, koji donosi nove avanture iz Majine košnice, a ovoga puta stigao je i predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. U sinhronizaciji ove neodoljive animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Mina Lazarević, Jelena Jovičić, Peđa Damjanović, Nikola Vujović, Vladislava Vaca Đorđević, Dimitrije Stojanović i mnogi drugi.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za 3D prikazivanje 470 dinara. Ostale informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

 

Ključne reči: repertoar , filmovi , bioskop cineplexx , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.