Predstava Hadersfild u Pozorištu lutaka

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Glumci Akademskog pozorišta SKC-a odigraće predstavu Hadersfild u Pozorištu lutaka 3. marta.  Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: SKC

Hadersfild je prva predstava koju će glumci Akademskog pozorišta odigrati u martu i rađen je po tekstu Uglješe Šajtinca. Inače, karte za ovu predstavu su prodate u rekordnom roku. Nakon nje, na Kamernoj sceni SKC-a biće izvedena predstava Predrađe, i to 6. marta u 21 čas. Scena bez imena, humanitarna predstava koju glumci igraju za pomoć sugrađanima, igraće se 14. marta na Kamernoj sceni u 21 čas. Umesto kupovine karata, svi koji budu došli moćiće da ostave dobrotvorni prilog. Zbog velikog interesovanja Nišlija, svakog narednog meseca, jedno izvođenje ovog teatra biće humanitarno. Svi ljubitelji pozorišta moći će da 22. marta pogledaju predstavu ZEUS EX, zatim 27. marta ponovo Scenu bez imena, dok će na Kamernoj sceni 29. marta biti izvedena predstava Mučenici, čiji je početak u 21 čas.

Podsećanja radi, glumci Akademskog pozorišta su krajem februara odigrali predstavu Hadersfild, u čast nedavno preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.

Ključne reči: akademsko pozorište , skc , Hadersfild , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.