Ladies night uz inspirativnu ljubavnu priču LED

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Sve dame, u okviru Ladies night događaja, moći će da 8. mart provedu u bioskopu Cineplexx uz najemotivniju, inspirativnu ljubavnu priču LED, sa Milošem Bikovićem i Aglajom Tarasovom u glavnim ulogama. Početak projekcije je u 20 časova.

www.sport-express.ru

LED je emotivna i istinita priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampionka sveta u klizanju. Nađa je još od detinjstva verovala u čuda zamišljajući kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Međutim, zbog ozbiljne povrede koju doživljava, završava u invalidskim kolicima. Nakon što se vrati u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove − zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši. Film se nalazi u distribuciji DEXIN FILM-a.

Sve dame će uz kupljenu ulaznicu dobiti na poklon magazin Glossy, a one najsrećnije očekuju AFRODITA mirisni poklon paketi. Karte za Ladies night događaj i ovu emotivnu rusku bajku uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: ladies night , led , bioskop cineplexx , miloš biković ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.