Leo da Vinči: Misija Mona Liza u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx za period od 15. do 21. marta nalaze se tri nova filmska naslova − Tomb raider 2D i 3D, Leo da Vinči: Misija Mona Liza i Ja, Tonya.

www.imdb.com

U trećem nastavku filma Tomb raider, Alisija Vikander tumači novu Laru Kroft, strastvenu i samostalnu devojku, koja sada, nakon sedam godina, odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi rešila zagonetku misterioznog nestanka svog oca, a potragu započinje istraživanjem poslednje lokacije na kojoj je viđen. 

Radnja filma Leo da Vinči: Misija Mona Liza smeštena je u gradu Vinčiju, u kome život prolazi mirno. Mladi Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć druga Lorenca, dok ih njegova simpatija Liza posmatra i podsmeva im se. Međutim, Lizinu kuću jednog dana zahvata požar, te njena porodica ostaje bez ičega. Kako bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja blaga i u sukob sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma. Glasove pozajmljuju naši glumci: Milena Živanović, Milan Antonić, Milan Tubić, Đorđe Divjak, Darija Vračević, Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Marko Marković, dok je producent filma Srđan Čolić. 

Ja, Tonya prati klizačicu umetničkog klizanja Tonju Harding koja se penje visoko na američkim turnirima klizanja, ali upada u velike probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonja se sprema za nacionalno takmičenje u umetničkom klizanju, te ona i njen muž unajmljuju osobu koja će slomiti nogu njenoj suparnici Nensi Kerigan. To je bio potez koji joj je obeležio i uništio karijeru. U ulozi Tonje je Margot Robi, a Kejtlin Karver je Nensi Kerigan. U ostalim ulogama su: Sebastijan Sten, Elison Džejni, Pol Voler Hauser, Džulijen Nikolson, Bojana Novaković i Bobi Kanavale.

Cena karte radnim danima u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Ostale informacije o repertoaru i cenama možete pronaći na zvaničnom sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: repertoar , bioskop cineplexx , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.