Otvoren konkurs Kafe galerije Paris Art

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Kafe galerija Paris Art raspisala je drugi po redu konkrus za umetnike koji žele da izlažu i prezentuju svoj rad. Konkurs je otvoren do 26. marta, dok će umetnički program biti realizovan od aprila do juna.

Foto: Boban Kocev

Prvi ciklus, koji je trajao od oktobra do decembra 2017, omogućio je građanima Niša deset kulturnih dešavanja: književno veče Pesma o pesmi koje su priredile studentkinje književnosti Jovana Došlo i Jelena Mikić, internacionalno veče u organizaciji udruženja Mladi istraživači Srbije i ekološkog udruženja Zeleni ključ, književno veče francuske i srpske poezije u saradnji sa organizacijom KOM 018, samostalnu izložbu Emine Perić, samostalnu izložbu Nemanje Vučkovića, izložbu vizuelne umetnosti Mine Stefanović, kao i izložbu grupe autora u okviru manifestacije Noć muzeja: fotografija neformalne grupe NI Foto, aktova niške umetnosti Jelene Stošić i izložbu fotografija nastalih u okviru projekta: Prenesi znanje da mržnje bude manje Centra za razvoj civilnih resura iz Niša. Svake prve srede u mesecu u saradnji sa organizacijom Srbija za mlade organizovan je kviz: Da li mladi poznaju Srbiju? dok je sa udruženjem Zoo planet iz Niša organizovana humanitarna akcija u okviru koje su prikupljana sredstva za pomoć životinjama smeštenim u pomenutom udruženju.

Cafe galerija Paris Art na raspolaganju je formalnim i neformalnim grupama, nevladinim organizacijama i udruženjima, afirmisanim i neafirmisanim umetnicima svih profila koji svakodnevno čine kulturnu ponudu grada Niša bogatijom. Prostor za sve oblike umetničkog izražavanja je besplatan, a vrsta umetnosti kao i broj godina nisu ograničeni. Prijave je neophodno slati mejlom (sa osnovnim kontakt podacima) i opisom ideje na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ključne reči: konkurs , kafe galerija paris art , umetnost , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.