Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Film Zec Petar premijerno u Cineplexx-u

Olivera Smiljković 20.3.2018. Komentari

Porodični vikend u bioskopu Cineplexx ove nedelje obeležiće premijera animirano-igranog filma Zec Petar. Premijera je zakazana za 24. i 25. mart, a početak prve projekcije je u 12 časova.

www.commonsensemedia.org

Nezaboravna avantura Zec Petar povešće vas putem nikada ispričane priče o Zecu Petru, koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane, praveći nered. Dogodovštine počinju onog trenutka kada na farmu dođe mlađi gospodin Toma Gregor i zaljubljuje se u zekinu surogat majku Bibu, za čiju naklonost ova dvojica počinju da se bore. U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su Stefan Bundalo, Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, kao i specijalni gosti Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža, ali i mnogi drugi. 

Karte su u prodaji na biletarnici bioskopa, po ceni od 400 dinara, a sve informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

animirani,film,zec petar,bioskop,cineplexx nis,cineplexx,premijera,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.