Kabaretska predstava Brak u stvari ljubav u Domu Vojske

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Niška publika moći će da pogleda mjuzikl pod nazivom Brak u stvari ljubav, 25. aprila u Domu Vojske. Početak je zakazan za 20 časova.

www.facebook.com/brakustvariljubav

Koliko je ljubav pokretač svega što nas okružuje i šta to brak čini zanimljivim pokazaće bračni par, koji će upravo kroz ovaj mjuzikl otkriti kako prevazići probleme i održati svoju porodicu stabilnom. Brak u stvari ljubav nastao je na temelju zabavnog kabarea Kako razumeti Srbe i predstavlja spoj teatra, kabarea i mjuzikla, ispunjen zdravim humorom. Ovaj kabare se igra godinama unazad na sceni Pozorišta na Terazijama i do sada je imao preko 120 izvođenja, a zbog brojnih muzičkih numera koje su vešto utkane u radnju na momente se može osetiti prava koncertna atmosfera.  U predstavi igraju Vladan Savić, koji je takođe zadužen za tekst, režiju i scenografiju, kao i Kristina Savić, koja važi za glumicu sa jednim od najlepših glasova na domaćoj pozorišnoj sceni.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 400 dinara, na blagajni Doma Vojske, Niškim Vestima i City Cafe-u, a moguće ih je rezervisati na broj 063-490460.

Izvor: Niške Vesti

Ključne reči: brak u stvari ljubav , kabare , mjuzikl , Dom vojske ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.