Novi filmski naslovi stižu u Cineplexx

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 5. do 11. aprila naći će se pet novih filmskih naslova, među kojima su Gringo, Nevesta, Gaša šeprtlja, Projekat: Titan, Patuljci uzvraćaju udarac.

www.geekexchange.com

U filmu Gringo Dejvid Ojelovo tumači ulogu nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udeo u farmaceutskoj firmi koja se sprema za izlazak na berzu. Njegov život pretvara se u pakao zbog jednog incidenta u Meksiku, nakon čega postaje kriminalac. Uz Šarliz Teron, Amandu Sejfrid, Džoela Edgertona i Dejvida Ojelovo, u filmu će svoj glumački debi ostvariti i ćerka preminulog kralja popa, Pariz Džekson. Ruski horor Nevesta donosi nešto drugačiju priču. Naime, u davnoj prošlosti jedan fotograf održavao je tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice, zbog čega je svoju pokojnu ženu sahranio pored tela device, kako bi njen duh oživeo u telu mlade devojke. Nepredviđene okolonosti prekinule su ritual, što je dovelo do toga da se oživela žena ponaša čudno. U modernom dobu, Nastja i njen verenik Ivan putuju u porodičnu kuću njegovih roditelja, gde planiraju da održe venčanje. Međutim, Nastja počne da uviđa čudne stvari i shvata da je deo čudnih rituala u porodici svog verenika.

Gaša šeprtlja prikazuje Gastona, koji je primljen kao pripravnik u uspešnoj kompaniji čiji je moto učinimo beskorisno korisnim. Gašu, kralja šeprtlji, zdrav razum zaobilazi u širokom luku, i zahvaljujući svojoj skoro natprirodnoj moći stalno izaziva katastrofe što njegovog šefa dovodi do ludila. Projekat:Titan prikazuje period kad Zemlja prestane da bude pogodna za život, te počinju da se javljaju alternativne metode preživljavanja. U tom trenutku Titan može biti mesto za novog poboljšanog čoveka. Patuljci uzvraćaju udarac je zanimljiva avantura o devojčici Kloi koja kada otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, te mora da odluči kako da postupi. Patuljci se bore protiv zlih Trogsa koji stižu iz druge dimenzije.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji iznosi 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Sve dodatne informacije o repertoaru, cenama i popustima možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , filmovi , repertoar , kučtura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.