Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Osvetnici: Rat beskraja premijerno u bioskopu Cineplexx

Marija Đorđević 18.4.2018. Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx u periodu od 19. do 25. aprila naći će se naslovi Neće moći ove noći, Poslednja želja, Incident u zemlji duhova, Cvrle, nikad ne letiš sam, Zver, kao i film Osvetnici: Rat beskraja 3D, čija je premijera zakazana za 25. april u 19 časova.

www.screengeek.net

Komedija Neće moći ove noći prikazuje troje roditelja koji nakon što otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizuju jednovečernju tajnu operaciju da bi zaustavili klince u njihovim namerama. U filmu glume Lesli Men, Ike Barinholc i Džon Sina. Producenti ove komedije su Set Rogen, Evan Goldberg i Džejms Viver. U filmu Poslednja želja prikazan je hirurg Dr. Pol Kersi koji svakodnevno svedoči posledicama nasilja u svom gradu. Tako jednog dana u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Glavne uloge u filmu tumače Brus Vilis, Vinsent D’Onofrio i Elizabet Šu.

Na repertoaru je i film Incident u zemlji duhova, koji prati život majke dvoje dece, koja je nasledila dom od svoje tete. Već prve noći u novoj kući majka se suočava s ubojitim uljezima i bori se za živote svojih ćerki. Šesnaest godina kasnije, kada se kćeri opet okupe u toj kući, tek tada stvari postanu još više čudne. Cvrle, nikad ne letiš sam donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Mnoštvo likova i bogate muzičke deonice dočarali su između ostalih i Milan Gromilić, Ivan ZarićDragan Vujić VujkeDušica NovakovićNikola NemeševićVesna PaštrovićNikola Šurbanović i kao specijalne gošće Neda UkradenMilica Todorović i Sanja Kerkez, koje se prvi put pojavljuju u jednom crtanom filmu, dok glas Cvrletu daje Dimitrije Nikolić.

ploey horizontal photo2017 2

Cvrle, nikad ne letiš sam ( Ploey - you never fly alone); Foto: variety.com

Po uzoru na čuveni filmski serijal Sumrak saga, Zver je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva. Ana (Bel Pouli) je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac, državši je zatočenu na tavanu zabačene kuće i usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. Međutim, u šesnaestoj godini Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića Elen Kuper (Liv Tajler), koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život, dok će čari tinejdžerskog doba spoznati zahvaljujući simpatičnom mladiću Reju. 

U novom filmskom ostvarenju Osvetnici: Rat beskraja očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku u filmskom putovanju bez presedana, gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma. Karte će biti položene poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće biti spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa pre nego što on uništi ceo univerzum. Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Benedikt Kamberbač, Mark Rafalo, Kris Hemsvort, Čedvik, Bozman i Entoni Ruso.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za 3D projekciju 470 dinara. Sve informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Cineplexx.

reperotar,bioskop cineplexx,filmovi,premijera,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.