Avanture Cvrleta i Zeca Petra u Cineplexx-u

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Još jedan porodični dan u bioskopu Cineplexx zakazan je za 22. april od 12 do 17 časova, kada će mališani moći da pogledaju dve pustolovine — Zec Petar i Crvle, nikad ne letiš sam.

Foto: vimeo.com

Mališani koji nisu upoznali Zeca Petra imaće priliku za to uz mnoštvo zabave i kreativnih radionica inspirisanih ovim nestašnim zecom i njegovim prijateljima. Tu je i nagradna igra u okviru koje srećni dobitnik može da osvoji putovanje za svoju celu porodicu i njega, a ono što je potrebno da uradi jeste da, nakon što odgleda film, pokaže svoje znanje o Zecu Petru i družini u Kvizu znanja na peterrebbit.cineplexx.rs. Nova animirana avantura Cvrle, nikad ne letiš sam donosi nam dirljivu priču koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis Mali politikin zabavnik ili Hajmo drugari i pregršt dobre zabave.

Ključne reči: bioskop cineplexx , cvrle ne letiš sam , zec petar , porodični vikend , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.