Novi filmovi na repertoaru Vilinog Grada

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Vilin Grad od 17. do 23. maja naći će se tri nova naslova, a to su: Misija Katmandu: avanture Neli i Sajmona, Deadpool 2 i Solo: Star Wars priča.

Foto: milnersblog.com

Film Misija Katmandu: avanture Neli i Sajmona na repertoaru je od 17. maja. Uz pomoć ambicioznog filantropa, intuitivan, ali neorganizovan detektiv-početnik, i metodični, opsesivni asistent-istraživač, kreću u divlju avanturu odlučni da dokažu postojanje užasnog snežnog čoveka — Jetija. U bioskop istog dana stiže i Deadpool 2, sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi. Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Solo: Star Wars priča na repertoaru Vilinog grada je od 23. maja i ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 280 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 390 dinara. Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu bioskopa Vilin Grad.

Ključne reči: bioskop vilin grad , repertoar , filmovi , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.