Daske humanosti u Pozorištu lutaka

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Ovogodišnje Daske humanosti, pete po redu, održaće se 29. maja u Pozorištu lutaka. Niška publika imaće priliku da pogleda predstavu Pljačka trećeg maja u 19 časova i Sve o ženama od 21 čas. 

Foto: www.facebook.com/events

Pljačka trećeg maja prati život i rad inspektora Gvozdena, na čiju dugogodišnju uspešnu karijeru senku baca jedino nerešen slučaj pljačke banke, odigran trećeg maja. Međutim, uz pomoć mladog pomoćnika Velje i novih dokaza inspektor Gvozden ima velikih šansi da slučaj iznese pred lice pravde. U predstavi igraju:  Andrija Stojanović, Petar Ščepihin, Marko Rašić, Milan Stamenković, Dušan Ščepihin, Nemanja Dimitrijević, Bratislav Prolović. Za režiju i tekst zaduženi su Nikola Jovanović I Marko Rašić. Sve o ženama je humoristička predstava koja prati pet isprepletanih priča. Prati život žene u savremenom dobu kroz različite životne segmente, porodicu, ljubav i karijeru, kao i kroz dva životna doba, detinjstvo i starost. Uz vešte glumačke transformacije i uz mnogo smeha, približiće vam život žene u savremenom svetu. Uloge igraju: Tamara Ranđelović, Jovana Živanović, Neda Koujji, Petra Nešić, Sara Stojanović, Mirjana Milenković. Režiju potpisuje Miloš Cvetković.

Karte se mogu kupiti u Clock Travel agenciji, Distrikt Cafe Bar-u i u Retro Bar-u. Cena karte jedne predstave je 350 dinara, a prikupljen novac otići će na pravu adresu, za kupovinu potrebne opreme za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

Ključne reči: daske humanosti , pozorite lutaka , pljačka trećeg maja , sve o ženama , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.