Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo premijerno u bioskopu Cineplexx

Tijana Milenković 30.5.2018. Komentari

Na repertoaru Cineplexx-a od 31. maja do 6. juna nalaze se tri nova naslova — Klub zadovoljnih žena, Zadrži dah i Čarobni princ. Takođe, premijerno će biti prikazan film Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo, a 3. juna od 12 do 17 časova biće održan Porodični dan, uz poklone za sve posetioce.

www.youtube.com

Nova urnebesna komedija Klub zadovoljnih žena pokazaće nam kako život u trećoj životnoj dobi može biti i te kako interesantan. Šta se dešava kada u sredovečni književni klub žena, kroz slavni erotski roman Pedeset nijansi: Siva, uđe neodoljivi Kristijan Grej? Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promene kada jedna od članica odluči da predstavi lik i delo markantnog, samouverenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milione čitateljki širom sveta. Glavne uloge u filmu tumače: Džejn Fonda, Dajana Kiton, Meri Strenburgen i Kendis Bergen. Naučno-fantastični film Zadrži dah donosi nam priču kada se iznenada i potpuno nenajavljeno, smrtonosna magla spustila na Pariz jednog dana i prekrila čitav grad. Preživeli su našli utočište na krovovima visokih zgrada. Bez bilo kakve informacije, struje, vode i hrane, jedna porodica pokušaće da preživi ovu katastrofu. Ali, kako sati budu prolazili, postaće jasno da pomoć neće doći, te će morati da se oslone na svoju sreću. U glavnim ulogama našli su se Romain Duris, Olga Kirilenko i Fantin Harduin. 

Film Čarobni princ donosi nam priču o princu Šarmer koji je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac Lenny krije veliku tajnu. Svi znamo kako završavaju klasične bajke, a kako se završava nova animacija producenata Šreka, saznaćete sami. U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su, između ostalih, Jelena Trkulja, Petar Strugar i Dušica Novaković. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan od uspešnijih filmskih serijala — Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo, predstavlja novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. U ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. U glavnim ulogama su: Kris Prat, Brajs Dalas Hauard, Džef Goldblum i B.D. Vong.

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx. Cena karte za premijeru filma Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo je 540 dinara, dok je za ostale filmove u 2D projekciji 350 dinara

film,premijera,bioskop,cineplexx,Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo,Zadrži dah,klub zadovoljnih žena,Čarobni princ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.