Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Porodični vikend biće održan 2. i 3. juna, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su novi porodični filmovi, među kojima je i uzbudljiva avantura Čarobni princ.

Foto: kinomilenium.mk

Najmlađi posetioci moći će subotu i nedelju, od 11 do 14 časova da se zabave u kreativno edukativnoj radionici, koju organizuje Škola mentalne aritmetike Malac Genijalac. Ova škola uspešno realizuje program kojim se od najranijeg perioda dečije sposobnosti stimulišu na advekatan način. Malac Genijalac je škola za zdrav razvoj mozga i mentalnih potencijala dece od 4 do 12 godina, pri čemu se ona uče važnoj životnoj osnovi, boljem uspehu u školi, razvoju intelektualnih sposobnosti, poboljšanju pažnje i memorije, odličnom pamćenju i koncentraciji, analitičkom razmišljanju, razvoju liderskih veština, povećanju emocionalne inteligencije, pripremi za prestižna školovanja i prevenciji od mentalnih bolesti.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji ili pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Ključne reči: bioskop vilin grad , porodični vikend , Čarobni princ , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.