Pričamo o kulturi u Narodnom muzeju

Marija Đorđević 2018.
Komentari

EU info kutak poziva sve na obilazak Narodnog muzeja 8. juna, kada će posetioci imati priliku da od zaposlenih čuju priču o radu ove institucije i najznačajnijim dostignućima. Okupljanje grupe zakazano je za 11 časova ispred Narodnog muzeja.

Foto: www.facebook.com/euipnis

Da li znate koji prostori u gradu pripadaju Narodnom muzeju u Nišu, koje su stalne postavke i koliko predmeta muzej ima u svojim fondovima? Zanima vas kako izgleda jedan radni dan zaposlenog u muzeju? Želite da saznate više informacija o istoriji ove institucije kulture? jesu pitanja na koja će posetioci ovim povodom dobiti odgovore. Osim obilaska službenih prostorija, svi koji budu došli, imaće jedinstvenu priliku da uz stručno vođenje posete tri izložbena prostora muzeja: galeriju Sinagoga, arheološku salu i spomen sobu Stevana Sremca i Branka Miljkovića. Ovo je samo jedna od aktivnosti koju će EU info kutak Niš organizovati ove godine u cilju obeležavanja Evropske godine kulturnog nasleđa

Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani svoje prisustvo treba da potvrde 7. juna do 15h na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili broj 018/254-461.

Ključne reči: narodni muzej , Eu info point , razgovor , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.