Oušnovih 8 na Ladies night događaju u Cineplexx-u

Nađa Vučković 2018.
Komentari

Bioskop Cineplexx organizuje Ladies Night događaj, koji je zakazan za 14. jun. Tom prilikom biće prikazan film Oušnovih 8, a sve dame očekuje fantastična akcija, smeh i pokloni. Početak je u 20 časova.

Foto: www.denofgeek.com

Nakon što je njegov film Igraj svoju igru (Ocean’s Eleven) doživeo veliki uspeh, režiser i producent Stiven Soderberg snimio je još dva nastavka tog filma sa dobro poznatim holivudskim imenima, kao što su Džordž Kluni, Bred Pit, Endi Garsija, Al Paćino i mnogi drugi. Ove godine Stiven nastavlja u duhu akcije i donosi nam još jedan sjajan film sa fantastičnim izborom glumaca, kao što su predvodeća Sandra Bulok, zatim Kejt Blančet, En Hatevej, Mindi Koling, kao i mnoge druge zajedno sa pevačicom Rijanom u filmu pod nazivom Oušnovih 8 (Ocean’s Eight). Debi Oušn, otuđena sestra Klunijevog lika Denija Oušna iz kultnog filma Igraj svoju igru, pokušaće da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lu, Rouz, Dafne, Devet lopti, Tami, Amitu i Konstancu. Plan već ima, samo ga treba sprovesti.

Najsrećniju damu obradovaće vaučer koji je obezbedila LISCA za kupovinu u najboljim radnjama, dok će pet drugih srećnih dama bioskop Cineplexx nagraditi sa fantastičnim paketom proizvoda, neophodnim za tople dane koji dolaze, koje je obezbedila kozmetika AFRODITA. Karte za Ladies Night i film Oušnovih 8 su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx po ceni od 350 dinara

Ključne reči: bioskop cineplexx , ladies night , oušnovih 8 , događaj , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.