Porodični vikend uz Neviđeni 2 u Vilinom Gradu

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Porodični vikend biće održan 30. juna i 1. jula, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su porodični filmovi: Neviđeni 2, Čarobni Princ i Ukradena Princeza, a najmlađe posetioce očekuju kreativne radionice i poklon.

Foto: www.cnet.com

Svi mališani 30. juna i 1. jula, u periodu od 11 do 14 časova, moći će da se zabave u kreativno edukativnoj radionici, koju organizuje Škola crtanja i vajanja Da Vinci. Ova škola nudi časove crtanja, vajanja i slikanja, pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za arhitekturu, srednju umetničku školu i fakultet umetnost. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu. 

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Ključne reči: porodični vikend , bioskop vilin grad , neviđeni 2 , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.