Nastavak mjuzikla Mama Mia! Idemo ponovo premijerno u Cineplexx-u

Marija Đorđević 2018.
Komentari

Na repertoaru bioskopa Cineplexx nalaze se tri nova filmska naslova: NeboderŠkola do bolaPlan bekstva 2, kao i nastavak popularnog mjuzikla Mama Mia! Idemo ponovo, čija je premijera zakazana za 18. jul u 20 časova.

Foto: www.hirado.hu

Planetarna zvezda Dvejn Džonson glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru Neboder. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran Sojer sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu. Film Škola do bola bavi se maturantima i pitanjima nasilja, migracije i jezičke sposobnosti među tinejdžerima. Čuveni nastavnik Zeki Miler (Elias M'Barek) odlučio je da njegovo odeljenje malih čudovišta, koje pravi više problema nego ikad, ipak položi maturu. Nažalost, klinci u njegovom haotičnom razredu, posebno Šantal (Jela Hase), Danger (Maks fon der Greben) i Zejnep (Gizem Emre), jednostavno ništa ne kapiraju i ne žele da uče. U toj borbi protiv nasilja, umesto podrške direktora, pomoći će mu novajlija Bigi Enzberger (Sandra Huler).

Na repertoaru bioskopa je i film Plan bekstva 2. Nakon što je pobegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobeći, Rej je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen da se vrati u pakao na zemlji i ponovo pobegne iz njega kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Had. U glavnim ulogama: Silvester Stalone, Dejv Bautista, Haime King, 50 Cent... Deset godina posle filma Mama Mia!, koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri u nastavku Mama Mia! Idemo ponovo i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva: Sema, Bila i Herija.

Cena karte radnim danima za filmove u 2D projekciji je 350 dinara, dok je za filmove u 3D projekciji 470 dinara. Za premijeru mjuzikla Mama Mia! Idemo ponovo cena karte iznosi 400 dinara. Ostale informacije dostupne su na sajtu bioskopa Cineplexx.

Ključne reči: bioskop cineplexx , repertoar , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.