Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Da li verujete u ljubav za ceo život?

Marija Đorđević 23.7.2018. Komentari

Šta je to, zapravo, prava ljubav? Da li ona može da savlada kilometre udaljenosti? Koliko nas veruje u ljubav za ceo život? Roman se bavi ovim i mnogim drugim pitanjima i pritom vas vodi u jedno divno putovanje u grad ljubavi − Pariz.

Foto: Marija Đorđević

Jedna od najistaknutijih autorki ljubavnih romana, Aleksandra Poter, donosi nam još jednu uzbudljivu ljubavnu priču − Poljubac iz Pariza. Roman će najviše oduševiti devojke koje maštaju o pravoj i romantičnoj ljubavi, kao i o ulicama čarobnog grada svetlosti.

Rubi Miler, spisateljica iz Londona, zaljubljenik u ljubav, doživljava veliko razočaranje kada joj se dečko koga nije videla tri meseca ne pojavljuje na aerodromu. Razočarana u ljubav i rešena da zaboravi na romantiku, ona odlazi u Pariz kod svoje prijateljice. Međutim, grad ljubavi priprema još nešto sasvim neočekivano. Zgodni advokat, stan zaključan 70 godina, kao i sakrivena ljubavna pisma u njemu, uvlače Rubi u jedan potpuno novi i misteriozni svet. Roman je divan primer za to kako je ljubav izuzetno moćno osećanje koje piše svoju priču i ukoliko prepustimo da nam to osećanje bude vodič kroz život možemo dobiti mnoge odgovore.

Aleksandra Poter važi za jednu od najboljih i najuticajnijih savremenih autorki ljubavnih romana. Rođena je 1980. godine u Jorkširu, a diplomirala je Engleski jezik i književnost. Živi u Londonu i inspiraciju za svoje knjige pronalazi u svakodnevnoj komunikaciji i iskustvima drugih ljudi. Gotovo sve njene knjige su bestseleri i prevedene su na više jezika. Neki od njih su: Detektiv za ljubav, Pazi šta želiš, Moj gospodin savršeni, dok je za roman Nisi onaj koga želim snimljen i film pod istim nazivom.

poljubac iz pariza,knjiga,aleksandra poter,preporuka knjige,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.