Porodični premijerni vikend u bioskopu Vilin Grad

Aleksandra Đokić 2018.
Komentari

Porodični premijerni vikend biće održan 4. i 5. avgusta od 10 do 18 časova u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su porodični filmovi: Neviđeni 2, Luis i drugari iz svemira i premijerni film Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje.

Foto: www.dnaindia.com

Najmlađi posetioci će moći 4. i 5. avgusta da se zabave u kreativno-edukativnim radionicama, koje organizuje Škola crtanja i vajanja Da Vinci. Škola nudi časove crtanja, vajanja i slikanja, pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za arhitekturu, srednju Umetničku školu i Fakultet umetnosti. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik, kokice i plazmu, a njihovi roditelji/ pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/ pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznica za sve dečije filmove. Popust za roditelja/ pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Repertoar,trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Ključne reči: porodični vikend , bioskop vilin grad , premijera , kultura ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.