Orlići poraženi od Rusije

Marko Mitić 2019.
Komentari

Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine poražena je od reprezentacije Rusije na stadionu Čair rezultatom 2 : 0 (2 : 0). Strelci za selekciju Rusije bili su Čalov i Sulejmanov.

Foto: Nikola Mitić

Nakon ubedljivog trijumfa protiv Estonije, izabranici Ilije Stolice doživeli su poraz, koji ih je znatno udaljio od plasmana na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Sloveniji i Mađarskoj. Orlići su bili odličan rival ruskoj reprezentaciji tokom čitavih 90 minuta, ali izostala je dobra realizicija.

Ovim porazom Srbija ostaje na sedam osvojenih bodova i zauzima tek četvrto mesto u svojoj grupi. Sa druge strane, Rusija ima 14 bodova i nalazi se na prvom mestu, sa izglednim šansama da se plasira na Evropsko prvenstvo. Narednu utakmicu u kvalifikacijama mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigraće tek u septembru 2020. godine, kada će gostovati selekciji Letonije.

Ključne reči: Fudbalska reprezentacija Srbije , Fudbalska reprezentacija Rusije , Kvalifikacije EURO 2021 , FSS , Stadion Čair , sport , fudbal , Niš , Orlići ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.